Friday, December 02, 2005

MeRaPu PaRT

Assalammualaikum wbt

huhuhuh..aku tak tau akceli aper nak citer...takder yg menarik berlaku dalam hidup aku sepanjang minggu nih..agaknya sebab tuh aku tak suka tulis diari kot...semangat "hot-hot chicken waste"..hehehe...awal2 jer cam berkobar-kobar..semua nak citer...tgh-tgh jalan dah mula la lemah longlai...tengok jer..cam la kalo tengok tuh dier leh kuar tulisan kat blog nih kan?? hikhikhik..kalo boleh la..mmg sonang yo kojo den ni haa...takyah si tulip dok bg alert..suh aku apdet blog..ehehe...tulip..meh la tolong apdetkan..

erm..Ahad hari tuh pi ke Pahang. Kenduri kawen irza (kawan anim)..jauh berjalan, sampai sesat2...tp, alhamdulillah..sampai gak..all the way to Felda Jengka tuh, rasa cam sejuk jer mata..sebab kiri kanan tuh pokok2 ijau jer..pastu ada sungai2..behnyer...tp, balik tuh dah tak selesa lak..sbb tak sangka akan tak sihat camtu..sian anim..sebab aku lam keter muka toyer jer....isy..sib baik adik aku tuh sabar..kalo dak, mau dier tendang aku kuar keter..sbb tgk muker cam tak siap jer..ehehe..nak senyum pun tak larat masa tuh..sore pun tak semerdu biasa..hehehe..

Isnin lak masuk-masuk opis jer dah kena pi miting..nih si tulip ler nih...huhuhu..masuk2 miting jer ghupernyer takder kaitan ngan kitorg..huhuh..dah masing2 terkebil2 dgr diorg bercakap..dah la yg attend miting tuh org-org besar (pangkat dan fizikal)..aku ngan tulip jer yg kecit dan comel lote...nak komen mmg takleh..nak jawab pun langsung takder kaitan..last2 kitorg wat citer sendiri..nak tau citer nyer, baca lah kat blog tulip tuh...siap ada bukti lg ke'tidak pahaman' kitorg pasal agenda miting tuh..hakhakhak...nak mkn sandwich tuh pun segan, sebab takder contributions lam miting..

Pastu, hari selasa lak aku memontengkan diri..sebab abg long ada kat umah..yer lah, takkan nak tinggalkan diorg sendiri-sendiri kat umah kan?? tuh hampehnyer tuan umah tuh..ehehe..tinggalkan tetamu kat umah..pastu wat la aper-aper suker..eheheh..tghari tuh diorg balik beranang..tinggal aku sesorg kat umah..mengadap komputer nih..sampai naik boring ler..kalo la komputer nih bernyawa, sah-sah gantung diri sebab tak sanggup asik ngadap muka aku yg cun abih nih..ehehehe..

Skang nih aku kat opis mmg dah boring tahap cipan..(sian cipan, yang tak baik jer sumer dier..ehehehe)nak main game, segan..nak chat pun, rasa cam dah takder modal nak berbual..ramai member chat aku yg aku tak layan skang nih..bukannya apa, nikmat chatting tuh tak mai lg..sori eh kengkawan..nnt biler keramahan ku dah kembali, pasti akan ku layan semuanya, sampai korang tak terlayan aku ler nnt..ehehe..

Ok la..dah lama dah rasanya aku tak tido awal sejak komputer nih dah ok dan dah start download game..leka dibuatnya..sedar-sedar dah kul 11 lebih..kul 12..hambik ko..esoknya bangun tuh pening-pening kepala..sebab tak cukup tdo (konon)..owh..esok anak buah aku nak berkhatan..ehehe..selamat menjadi org besar" eh baihaqi?? eheheh..

2 comments:

tulip said...

kak nurul.. pasal meeting aritu. memang tak leh lupa la.. benda bodoh penah kita buat. huh!

nurul said...

hakhakhak..benda bodoh yg dipaksa buat la tulip...