Wednesday, March 05, 2008

To school he go...

Gi sekolah mcm nak gi oversea..

Zakwan dah kembali ke sekolah..Alhamdulillah..lepas seminggu Zakwan duduk di rumah nenek di Beranang, semalam kat nursery dia tak meragam sgt (as told by his teacher). Takut juga dibuatnya dia menangis tak berhenti2 sebab kat rumah nenek tidurnya dalam buaian. Lepas tuh sentiasa berhenjut pula buaiannya. Dan alhamdulillah, batuknya semakin pulih walaupun tidak sepenuhnya atleast tidak seteruk dulu. Sekarang ni pun bangun pagi tak berapa meragam. Mungkin dah biasa dgn rutin hariannya yg akan dikejutkan pada pukul 7.00 pagi tuk bersiap2 pergi ke nursery. Harap2 anak umi nih akan sentiasa menjadi murid yg baik yer? Ehehehehe....

~PRU 12~

Ehehehe..semalam emak call mintak alamat dan IC #. Nak diberikan kepada Ketua *M*O kat taman tuh. Bukan apa, sebab nak claim duit mengundi jer. Dgr2 cerita banyak juga nak diberi terutamanya kalau kita betul2 pulang mengundi di kawasan tu. By hook or by crook, aku akan mengundi juga tahun ni. Rezeki tak baik ditolak kan? kan? kan? Nampak gayanya tak jadi lah aku nak tukar alamat mengundi utk PRU yg akan dtg nnt :p