Thursday, February 16, 2006

First Besday Wishes

First of all...aku nak ucapkan Selamat Hari Lahir buat seseorang di dalam hidupku, Iwan..Selamat Hari Jadi yang ke 24 (15 Feb 1982)..Semoga rahmat dan redha ALLAH sentiasa bersamamu...heee...Iwan nih bagus orangnya..bukanlah nak membodek, tapi inilah hakikat..saper2 yang kenal dier nih pasti akan setuju ngan pendapat aku..mana taknya, dier memang ringan tulang..mintaklah tolong apa pun, dier akan cuba untuk bantu walau dalam apa keadaan pun..dier tak bertangguh-tangguh bila kita mintak bantuan kecuali kalau ada keadaan yang menghalang..dan dier pun tak banyak cakap...yang mana dalam erti kata lain, tak melawan kata, nak-nak dengan mak dan abah...dengan dier kita boleh berbincang tentang apa perkara pun..dier tak kisah untuk memberi pendapat dan dier tak segan untuk meminta pandangan dari kakak-kakaknya nih..dan dalam hal2 tertentu, terutamanya dalam perhubungan antara lelaki dan perempuan, dier nih agak kurang berminat...ini bermakna dier masih solo lagi..ehehehehe...aku berharap dier akan mendapat seorang muslimah yang solehah menjadi teman hidup dier..as for me, he deserve it..Iwan seorang yang penyabar..sabar dalam membantu kitorg, sabar dalam menghadapi karenah kitorang..sabar dalam banyak hal..tapi kalo dier marah, memang ngeri ler (susah nak nampak dier marah)..dan yang paling aku kagum tentang Iwan adalah sikap dier yang suker berdikari sejak dari kecik lagi..isy..tuk aku senaraikan semua kebaikan dier nih, aku rasa terlalu banyak..apa2 pun..aku memang kagum dengan adik lelaki aku nih (the one n only)..dan aku berharap dier akan dapat segala apa yang dier hajatkan, insyaallah...SELAMAT HARI JADI IWAN...

Owh..tak luper gak Selamat Hari Jadi buat cik Tulip...n my boss, veron...ehehe..moga korang sumer cepat dpt jodoh..ahaks..may all ur dreams come true...


*************************************************
Hmmm...hari Sabtu hari tuh aku temankan member aku gi kuar jumper ngan kawan dier. Janjinya di Midvalley, so she came to putrajaya n picked me..pastu trus menuju ke Midvalley..spatutnya diorg jumper pukul 12..tapi masa kul 11.45 kawan tuh tepon kata baru nak kuar rumah..dah member aku tuh hangin...kitorg tunggu dekat 1 jam sblom dier sampai..apa lg, trus la kawan tuh kena sembur ngan member aku...sian gak aku tgk, tapi salah kawan tuh jugak..dah la kuar lambat, pastu tak mintak maaf pun atas kelewatan..n then tak bgtau pun naper lambat...dah la member aku nih fantang dier kalo org tak tepati masa nih..diorg hny jumper dalam 30 min sblom member aku decide tuk balik....so, berpecah ngan kawan nih dan balik dalam keadaan lapar..last2 kitorg mkn kat alamanda je..just me n my member nih..hak3..kalo tau la, baik lepak alamanda jer kan? kan? kan? kitorg mkn kat Chicken Rice Shop sebab member aku nakkan cop tuk kad CRS dier tuh..hr tuh CRS tuh dpt untung sebab we paid 4 something that we didnt eat..huhuh..kitorg sedar lepas sampai umah bila check balik bil CRS tuh..aarrghh..free2 jer bg duit kat CRS tuh..ampeh tul..so, next time guys..check ur bill b4 u pay..

2 comments:

wan said...

ingat lak.. kesabaran dia menjemput kita dekat kubur tu, padahal sorang tunggu tempat lain, sorang gi tempat lain.. hehe

nurul said...

ehehehe...bukti dier sabar ler tuh...