Friday, January 06, 2006

Hepi Besday.. Image hosted by Photobucket.com

Assalammualaikum wbt..

Genap umur aku 27 hari nihImage hosted by Photobucket.com..tepat2 27 tahun...getting old but still cute (ayat aku tuk org2 yg wish aku hr nih) ehehehehe...Alhamdulillah..ALLAH panjangkan usia aku hingga 27 tahun nih...27 tahun aku menghirup udara di bumi ALLAH nih..27 tahun tuh bukan satu jangka masa yang pendek...lama tuh...kalo di pandang2, toleh2 ke belakang...baper byk sgt la amal yg aku dah buat sepanjang 27 tahun nih..dah macam2 peristiwa yang aku hadapi..macam2 kisah yang aku tgk..macam2 perangai yang aku dah buat..ehehehe..tapi ghamai yang kata 27 nih muda lagi..ye ker muda?? yer lah kot..kalo ikut style mat salleh, life begin at 40..itupun kalo sempat la nak capai 40 tuh..kalo dak, takder life lah ek?? apa la diorg nih...isk..isk..moga aku leh menjadi insan yang lebih baik dari semalam..amiinn...anyway, a bunch of thanks to all that had wish me thru sms or ym or frenster...Image hosted by Photobucket.comzaiful, kak alin, abg ajam, anim, faizal, ein, acap, sue, tulip, adeq, kak ma, kak ani, mama opik, raizi, nahdha, kinah, syukur, naufal, sani, nadia, maya dan memember opis yang lain dan ramai lagi.. isk..mana2 yang nama tak disenaraikan tuh, mintak maaf la..bukan tak ingat..ingat..tapi ghamai sgt..ehehe..tak talok den nak naip.. tahun nih aku dapat kek (nyum nyum), bekas seramik berbunga-bunga yang comel, cekelat, bear ngan frame siap ngan gambarImage hosted by Photobucket.com ehehehe...so cute...thanx alot...may ALLAH bless u all..always..

2 comments:

wan said...

Sesungguhnya aku tidak mengetahui kehadiran kamu di alam maya ini walaupun aku sedar kau hadir dalam alam realitiku saja.

Aku gumbira kerana sekarang aku boleh mengetahui isi hati, perut dan pikiran engkau wahai nurul melalui tulisan kamu dalam blog ini.

hEpI bELaTeD BeSDaY Laa mY PreN!!!

nurul said...

ehehehe...takper..org low profile cam kita mmg org tak pernah pasan...huwaaaaaa..anyway, thnx 4 ur wish..ehehe