Tuesday, February 21, 2012

Selamat Pengantin Baru Siti & Hafiz



 Alhamdulillah..selesai sudah majlisnya. Adoi, rasa macam nak sambung cuti lagi jer. Masih tak hilang penat. 19.2.2012, majlis perkahwinan adik aku yang second last dengan Incit Kapitannya. Majlis yang tersangatlah meriahnya. Apa-apa pun, semoga berbahagia lah yer pengantin baru. Jangan asyik nak merajuk2 jer..lama2 tak larat dah suami nak pujuk. Dah jadi bini orang, nanti mak orang pulak. Pandai-pandailah jaga diri dan jaga hati suami tuh. Semoga kerukunan rumah tangga akan berkekalan dunia akhirat walaupun korang PJJ...ehehehe..rasanya ini antara majlis yang ramai betul tetamunya. Sampai terpaksa pergi ke kedai kek semula, beli cupcake tambahan sebab door gift dah licin sedangkan tetamu masih ramai yang datang...huhuhu..So, bulan 9 nanti kita akan berpulun habis lagi sekali...fuhhhh....




Ini antara sumbangan kami adik beradik untuk pengantin baru..Hujung bulan akak bali resitnya yer dik..ehehehe

2 comments:

tulip said...

puan, sila update blog.

Nurul said...

ahaha..ngata org :p