Monday, October 08, 2007

Melampaunyer...

Sementara nak menunggu kul 1 sbb mata dah ngantuk nih, wat la ckit aktiviti melampau yg memberikan keputusan yg melampau jugak..hikhikhik
tadaaaaaa.....
hehehehe..mmg melampau sungguh keputusannya..

*******************************
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR DAN BATIN...
Tahun nih mmg tak terhantar kad-kad raya...
Isk..pagi-pagi raya nnt tak dpt nak cium tgn mak ngan abah..huhuhuhuhu..

4 comments:

tulip said...

memang melampau.. haha..
kak nurul kite pun tak dpt cium tangan mak n ayah 1st day raya..
huhu..

nurul said...

huhuh...lip..kita serupa...kita serupa...ahaks..sib baik la kg dekat2 eh? :p

~adeQ~ said...

melampau sungguh! heheheh...meh nak dengki, pagi raya nanti...kite makan masakan mak kite, cium tgn mak ayah kiter....hehehe...jgn jeles yer....awak2 nyer turn next year lah pulok!

nurul said...

HUHUHU..TAKPER JER...SKALI SKALA NAK WAT DRAMA AIR MATA DI PAGI RAYA..EHEHEHE