Monday, July 06, 2009

New day at a new place..semuanya OK

Hari nih secara rasminya aku menjadi 'penghuni' C6. Dan secara rasminya aku tidak bfkan Zahirah di tengahari. So far tempat baru ni macam ok. Tengok yg lelain lebih kurang mcm spesis Wisma T*N* jer. Komputer pun ok (sila jgn jeles yer adeq). My second boss pun mcm ok. Bos besar belum dapat jumpa lg memandangkan beliau sedang bercuti sakit. Oh..unit yg aku masuk nih pun macam ok jer. Tgk gambar2 diorg pergi kerja luar, kebanyakannya ke pulau2 dan tmn2 hutan simpan. Pergh..membuatkan aku berkobar2 duduk di sini. Hmm..beban kerja belum tahu macam mana lagi. Dengan 'nombor' yang baru nih, harapnya aku dapatlah memikul amanah yg diberi, insyaallah.

6 comments:

Intan Sharina said...

salam..naik pangkat ke? pindah kat pjbt mn?

akirasuri said...

Waaa macam besh jek kerja luar dorang? Ada kerja kosong tak? Hahak! :))

Nurul said...

intan: saya skang nih kat jab. perangkaan kat parcel c. Naik pangkat? huhuhu..tambah nombor sikit jer :D

akira: err..dgr2 yg cleaner jer ada kosong. Tapi takleh la nak kejer luar..ehehehe...

mizz-siti said...

nurul...tak tau pulak nurul dah tukar...patut la lama tak nampak..huhu..naik pangkat ye...tahniah la...ramainye dah takde..nurul, kak ma, zeti..shida je yg tinggal ek? anyway, gud luck di tempat baru...

絲瓜湯包Sam said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

蘿蔔糕Jolin said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社